بیمه آتشسوزی
آتشسوزی یکی از رایجترین حوادث در ایرانه و برای جبران خسارتهای ناشی از آتشسوزی باید یک پشتوانه مالی داشت تا نگرانی و دغدغههای افراد کاهش پیدا کنه. خرید بیمه آتشسوزی یکی از بهترین راههای جبران این خسارته. بیمه آتشسوزی زیانهای مالی که بر اثر وقوع آتشسوزی به اموال و دارائی بیمهگذار وارد میشه رو تحت پوشش قرار میده.
منازل مسکونی
بیمه آتشسوزی منازل مسکونی براساس نوع کاربری به سه دسته انواع مجتمع مسکونی، ویلا و آپارتمان تقسیم بندی میشه. در بیمه آتشسوزی منازل مسکونی، ساختمان و مشاعات اون بیمه میشه. متراژ، نوع سازه و عمر بنا هم روی قیمت بیمه حوادث منازل مسکونی تاثیرگذاره. با کاریزمابیمه میتونی به راحتی بهترین بیمه منازل مسکونی رو انتخاب و خریداری کنی.
پوششهای بیمههای آتشسوزی
با خرید این بیمهنامه میتونی از پوششهای بیمهای زیر استفاده کنی.
آتش
ترکیب هر نوع ماده با اکسیژن که با تولید شعله همراه باشه در این دسته قرار میگیره. در واقع منشأ اکثر حوادث آتشسوزی همین مورده.
صاعقه
تخلیه الکتریکی بین دو ابر یا بین ابر و زمین که منجر به بروز خسارت بشه، در دسته خطرات اصلی قرار میگیره و بیمه آتش سوزی خسارت اون رو پرداخت میکنه.
انفجار
اگر در اثر آزاد شدن انرژی ناگهانی گاز یا بخار خسارتی رخ بده، در دسته انفجار قرار میگیره و با بیمه آتشسوزی، خسارتها پرداخت میشه. البته که هر انفجاری مثل انفجار هستهای، جزو موارد تحت پوشش نیست.
پوششهای اضافه
علاوه بر پوششهای اصلی میتونی پوششهای اضافهای مثل سرقت، زلزله، ترکیدگی لوله آب، سیل، طوفان، رانش زمین، نوسان برق، آشوب و بلوا و... رو هم به بیمهی آتشسوزی خودت اضافه کنی.
بیمه آتش سوزی چیست؟
اینجا میتونی اطلاعات بیشتری کسب کنی.بیمه آتش سوزی چیست؟
اینجا میتونی اطلاعات بیشتری کسب کنی.- خسارتهای وارد شده به اجزای خارجی ساختمان یعنی دیوارها، بامها، نورگیرها.
- خسارت وارد شده به اجزای داخلی ساختمان مثل سقف و کف ساختمان، پوششهای زیر سقف و کف، پارتیشنها، پوششهای دیوارهای داخلی، دربها و پنجرهها، راهپلهها، آسانسورها، کانالهای تهویه و لولهها.
انواع بیمه آتشسوزی
- خسارتهای وارد شده به اجزای خارجی ساختمان یعنی دیوارها، بامها، نورگیرها.
- خسارت وارد شده به اجزای داخلی ساختمان مثل سقف و کف ساختمان، پوششهای زیر سقف و کف، پارتیشنها، پوششهای دیوارهای داخلی، دربها و پنجرهها، راهپلهها، آسانسورها، کانالهای تهویه و لولهها.
شرایط بیمه
شرکتهای بیمه، بیمهنامههای آتشسوزی را به چند شکل مختلف صادر میکنند. مهمترین بیمهنامههای آتشسوزی در ایران به شرح زیر هستند:
- بیمهنامه با شرایط ثابت:
معمولاً بیشتر برای بیمه ساختمانهای مسکونی استفاده میشود. در این بیمهنامهها، ارزش روز موضوع بیمه بهصورت روشن و دقیق ثبت میشود و در صورت وقوع حادثه، سرمایه بیمهشده مبنای خسارت دریافتی بیمهگذار از بیمهگر است.
- بیمهنامه شناور:
بیشتر مناسب مکانها و ساختمانهایی است که سرمایه موجود در آنها به طور مدام تغییر میکند. مثلاً انبارها به طور مرتب پر و خالی میشوند و میزان موجودیشان هیچگاه ثابت نیست. در این بیمهنامه معمولاً ماهانه لیستی از موجودی و سرمایه موجود در ساختمان بیمهشده به بیمهگذار تحویل داده میشود.
- بیمهنامه فرستلاست:
زمانی که بیمهگذار اطمینان دارد در صورت بروز خسارت امکان ازبینرفتن تمام مورد بیمه وجود ندارد یا اموال بیمه شده در سطح جغرافیایی وسیعی پراکنده است و در اثر بروز خسارت فقط بخشی از آن دچار آسیب میشود، از بیمهنامه فرستلاست استفاده میکنند. همچنین در مواردی که امکان محاسبه کل سرمایه مورد بیمه وجود ندارد(مثل انبارهای عمومی) از این بیمهنامه استفاده میشود.
پوششهای بیمه
- پوشش زلزله و پوشش آتشفشان (در صورت وقوع حوادث طبیعی مانند زلزله، حق بیمه زلزله بر اساس نوع سازه و مصالح و مکان جغرافیایی مورد بیمه مشخص میشود.)
- بیمه سیل و طغیان آب دریا یا رودخانه
- ضایعات ناشی از برفوباران (اگر آب از طریق ناودانها، بام یا گرفتگی لوله وارد محل مورد بیمه شود تحت این پوشش قرار میگیرد.)
- پوشش طوفان و گردباد
- پوشش سقوط هواپیما یا قطعات آن
- شکست شیشه ساختمان در اثر برخورد جسم خارجی
- ترکیدگی لوله آب، تانکرها و فاضلاب دستگاههای آبرسانی
- هزینه برداشت و پاکسازی ضایعات ناشی از حوادث قید شده
- سرقت در صورت شکست حرز (بیمه سرقت منزل)
- انفجار ظروف تحتفشار صنعتی
- پوشش بیمه ریزش کوه و پوشش بیمه سقوط بهمن
- ریزش سقف ناشی از بارش برف سنگین
- نشست و رانش زمین (این مورد باید کارشناسی شود.)
خرید و دریافت خسارت
هزینه بیمه آتشسوزی مجتمع مسکونی یا انواع دیگر بیمه آتشسوزی ساختمان به عوامل مختلفی بستگی دارد. میزان و ارزش ساختمان بیمهشده و محلهای که در آن قرار دارد روی قیمت نهایی بیمه آتشسوزی اثر میگذارد. علاوه بر اینها نوع و کاربری سازه ساختمان، متراژ آن و هزینه ساخت هر متر بنا هم قیمت بیمهنامه آتشسوزی را افزایش یا کاهش میدهد. علاوه بر اینها هرچه ساختمان از نظر خطراتی مثل زلزله ، حوادث و آتشسوزی ریسک بیشتری داشته باشد، حق بیمه آتشسوزی آن هم بیشتر خواهد بود. بیشتر شرکتهای بیمه در محاسبه قیمت بیمه آتشسوزی، ملاکهای زیر را در نظر میگیرند:
- سن ساختمان
- جنس مصالح
- سیستم برقکشی
- تعداد طبقات
- امکانات اطفای حریق
- مدت بیمهنامه(چندساله، یکساله یا حتی کوتاهمدت)
- تعداد پوششهای اضافی بیمهنامه
- ارزش اثاثیه و اموال مورد بیمه
- سقف خسارت پرداختی برای بنا و اثاثیه
- وارد پنل کاربری خود در سایت کاریزمابیمه شوید و نوع بیمهنامه خود را انتخاب کنید.
- تمام مدارک مربوط به خسارت را بارگذاری کنید.
- کارشناسان کاریزمابیمه پرونده شما را بررسی و مبلغ خسارت را تعیین میکنند.
- مبلغ خسارت در سریعترین زمان ممکن واریز میشود.